PS5 PKG Oyun PS5 13.60 KIRIK VERSİYONA OYUN YÜKLEME HK.

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Formatlı Oyunlar kategorisinde lhakobaba tarafından oluşturulan PS5 13.60 KIRIK VERSİYONA OYUN YÜKLEME HK. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 115 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı PS5 13.60 KIRIK VERSİYONA OYUN YÜKLEME HK.
Konbuyu başlatan lhakobaba
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan erenberen80

lhakobaba

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 30, 2026
14
0
1
Arkadaşlar Merhaba PS5 13.60 kırık versiyona oyun nasıl yükleyebilirim bi kaç pkg indirdim açmadı yeni kırıldığı için beklemem mi lazım napabilirim acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Ozkann

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2022
20
3
3
13.60 a PS5 pkg leri yüklenmiyor PS4 pkg leri yükelye biliyorsun şimdilik PS5 oyunları için exfat ve klasör oyun yükleye bilirsin oyunları harici harddisk ile atıyorsan PS5 de bf pilot payloeder ile data homebrev klasörüne atman gerekiyor cihazda shadowmount plus ve kfsutuff da yüklü olması gerekiyor cihaz oyunları attıktan sonra shadowmount plus ı payloederde tekrar yükle oyunlar gözükücektir
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Klasör oyunları part part şeklinde indirdiğinde her partı açmana gerek yok birisinide aç hepsi açıliyor zaten

13.60 a PS5 pkg leri yüklenmiyor PS4 pkg leri yükelye biliyorsun şimdilik PS5 oyunları için exfat ve klasör oyun yükleye bilirsin oyunları harici harddisk ile atıyorsan PS5 de bf pilot payloeder ile data homebrev klasörüne atman gerekiyor cihazda shadowmount plus ve kfsutuff da yüklü olması gerekiyor cihaz oyunları attıktan sonra shadowmount plus ı payloederde tekrar yükle oyunlar gözükücektir

oyunları part part şeklinde indirdiğinde her partı açmana gerek yok birisinide aç hepsi açıliyor zaten

Başkabir platformda birisi detaylı video paylaşmış bu forumda linki paylaşa biliyor muyum bilmiyorum adminler cevap verirse burada linki paylaşırım

erenberen80

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2021
15
1
3
Arkadaşlar Merhaba PS5 13.60 kırık versiyona oyun nasıl yükleyebilirim bi kaç pkg indirdim açmadı yeni kırıldığı için beklemem mi lazım napabilirim acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
kanka benim aldığım duyuma göre şuan ps4 pkg oyunları ve ps5 te sadece klasör voyunları çalışıyor ps5 pkg oyunları şuan çalışmıyor